Bodø Janitsjar
Velkommen til korpset med humør og spilleglede :-))
 • Korpset    • Kontakt    • Historie    • Aktivitetsplan    • Vinterblås    • Internt    

 

 

   Vinterblås
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 


Konsept

Det hele startet med om vi skulle gjennomføre en annen festival, men av ulike grunner ble det bestemt at arbeidet med festivalen skulle legges ned. I stedet kom det forslag om å arrangere en konkurranse, det mente man var noe som var savnet. Det ble satt ned en gruppe som skulle utvikle prosjektet videre.

Vi ble enige om å gjøre noe som var gjennomførbart med et program for en dag. Dermed ble det til at det ble en dag med konkurranse i hovedsak men vi ønsket å gjøre noe mer ut av dagen. Vi ville tilby deltagerne mere da mange kommer tilreisende. Slik ble det til at arrangement ble delt i konkurranse, konsert, barnefest og festmiddag.
Det ble starten på Vinterblås.

Vi ønsker å lage en dag hvor korps fra Salten og distriktet kan møtes og bli kjent. En arena hvor korps kunne komme sammen. Vi er alle flinke hver for oss, men nå var tiden inne til å konkurrere.

Ikke minst har vi et ønske om å styrke samholdet i korpsene som er rundt omkring, få frem barna og gi noe til dem. Da er vi inne på rekruttering. Korpsene har slitt i mange år med rekruttering og mange korps har blitt borte. Derfor mente vi det var riktig tidspunkt å lage en dag hvor nettopp barn og voksne møtes.

Det blir en dag hvor vi får kjenne på nervene og spenningen med å delta i en konkurranse. Og hvor vi etter konkurransen samles til fest og moro.

Vi inviterer barna på pizzafest og morro. På kvelden inviterer vi de voksne på festmiddag med god mat og drikke, hyggelig samvær med korpsvenner.

Vi ønsker at deltagerne også skal få en heidundrende avslutning på kvelden. Derfor inviterer vi deltagere og publikum på festkonsert. En konsert med fart, stemning og rytmer. Konserteprosjekt var i starten av og med Bodø janitsjar. I 2016 satte vi bort konserten og invitere et korps til å holde konsert i Stormen.

I 2014 hadde vi commitments konsert med band og solister. I 2015 hadde vi Field of gold konsert med band og solister. 

En del av konseptet handler om å selge inn pakketilbud til deltagerne. Pakkene inneholder: konkurranse + barnefest eller festmiddag + konsert

 

   
 

 

 

Postboks 379 • 8001 Bodø • Org. nr 971389494